Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



ja du palm

Hur tror du att jag känner mig

När du kommer efter ca 1 år

och berättar att du har varit kär i mig

och att du ångrar dig ibland att du inte vågade

ta det där steget.

 att du saknar mig

 

Men du har inte rätt att säga så.

du har flickvän

ni bor stort sett ihop

det är fel

för både henne och mig.

 

För du är en av få ja verkligen vill ha.

jag som hade börjat tänka på dig på ett annat

SETT..

 

Så kommer du och säger såna saker..

Du vet inte hur många gånger jag har tänkt

Tänk om

Det kunde ha varit du och jag..

 

 drömmer om det än

men den drömmen stannar här hos mig..




Fri vers av Nettisch
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-06-02 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch