Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på mitt stormiga liv som jag berättat om i mina texter är detta med lyckliga och framgångsrika barn och barnbarn ett enda stort mirakel. Bild tagen av min måg Tomas Enblom midsommardagen 2012 i Bergslagen.


Undrens tid är ej förbi


Detta är resultatet

av en bedjande mor

som tagit kammarbönen

i Matteus sex på allvar

och blivit bönhörd

"uppenbarligen"

som utlovas där


"Jag har ju sagt:

Var tapper och stark!

Låt dig inte skrämmas,

bli inte förskräckt!

Herren din Gud,

är med dig

i allt vad du gör"


Josua ett, ett och nio




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-24 20:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2012-07-16

  träsnidaren
Mycket mycket fint!
2012-07-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig belevning
i uppskattningens flavör
2012-06-30

  Eaglemountains VIP
Tack för att Du delade med Dig!!
2012-06-30

    ej medlem längre
Javisst är han det Bibbi!
2012-06-26

    ej medlem längre
Fin skara!
2012-06-26

  walborg
Tack för texten och grattis till den strålande skörden
2012-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart!
2012-06-25

  Eva Helene VIP
Glädjerikt!
2012-06-25

  anits VIP
Underbart Bibbi
2012-06-25

    maija tuori
Amen ,kraaaam Bibbi..
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP