Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågtrycksnonsens? 
Något är det i alla fall ...




Ett milt om än lite störande sommarregn ...

... kanske är vad som behövs
för att komma till rätta
med den rådande ordtorkan

Behövs inte så mycket 
för att inspirationen 
åter ska kunna börja
gro, växa och slå rot

Eller för att det hela
till klarspråk översätta

- Några stänk räcker
men sen får
de grå skyarna
lov att åter lätta ...

Såvida ej
den dig
som är ämnad
för mig
råkar komma till mig

Då får det gärna
ösa ner 
mer och mer
Ty då vet jag
väsentligt 
mer inspirerande 
saker och ting
vi kan ägna oss åt

här och nu

inte efteråt ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-25 03:57



Bookmark and Share


  Magica VIP
Regnet i en positiv tolkning, bra skrivet!
2012-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Du vänder något störande till något positivt. Bra.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP