Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan för att våga göra saker och ting
vi kanske inte vågat göra förut

kan i sig göra att vi förlorar det som betyder allar mest ...




Vi kan ...

... påverka
förändra
och 
förebygga
det allra mesta
i våra liv
men inte allt ...

Men för att vi
verkligen
någonting väsentligt
ska kunna vinna

måste vi jämväl
våga förlora allt ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-26 20:26



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mod, oerhört viktigt. För att våga leva.
2012-06-28

  Magica VIP
Att göra det rätta är oftast att göra det svåra. Rädslan får inte vara i vägen när det handlar om vissa saker, men ändå ibland blir det likväl så ändå. Men ibland kan att förlora något även innebära att vinna något med, i det långa loppet. Om man gjort det man anser är rätt. Kram!
2012-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns en sanning i dina ord...
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP