Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten not: Portalen är mer än blott en mental konstruktion
Skisserna för dess grundkonstruktion finns 

och resterande som behövs jag ännu minns ...




Det finns en portal ...

... vilken till sin natur
gynnar och verkar för
god kommunikation
och
förutsättningar
som hjälper oss
att våga göra fria val

Den skulle egentligen
redan för 11 år sedan
ha varit
klar
implementerad
och tillgänglig
utan begränsning
för alla och envar

Men det jag ej
förutsåg
var den dig
som då
var den allra minst
lämpade för mig

Du tog inte blott bara
mitt liv så som det var
utan nöjde dig heller ej
med allt annat 
jag då ännu hade kvar

Det tog ett litet tag
innan jag insåg fullt ut
att du även lagt beslag
på såväl alla mina
förutsättningar
som 
möjligheter
till en framtid
inkluderande
en levande mig

Nu 12 år passerat har
och trots allt
du lyckades genomföra
för att såväl mitt liv
som min framtid förstöra

så finns jag ännu 
här i livet kvar

Livet ger
Livet tar
så gjorde även du
men om tänker efter

Vad har du nu
av egentligt värde kvar?

Utifrån nästan absolut
ingenting här
och 
lite mer ingenting där
har jag trots allt
lyckats skapa någonting
som är så mycket mer
väsentligt
för såväl mitt liv här och nu
som inför den framtid
vilken ännu ej är

Men som jag
med allra största
säkerhet
nu inom hela mig vet
kommer att komma att bli
en framtid med
verklig mening och innehåll
för såväl mig själv
som mina älskade små

Ty redan nu
jag känner 
att jag är
vaccinerad mot
att drabbas av
någon mer
som är som du

Din närvaro
och påverkan
i mitt liv
är äntligen på väg
mot sitt absoluta slut

och det som nu väntar
liknar ingenting
som någonsin funnits förut

Portalen blev aldrig klar
på grund av det
du gjorde mot mig
Men nu har någonting
blivit så mycket mer
vilket mig äntligen
nya förutsättningar ger

att börja om
och se till
att kunna skapa
allt det jag haft som min vision
men saknat möjlighet
att förverkliga
på grund av min situation

En av de saker och ting
jag ämnar börja bygga upp igen
är denna portal
som en symbol
för vad som är väsentligt
i våra liv
och som vi endast kan få
genom vårt alldeles egna fria val

Du kommer att vara välkommen dit
men dina fria val
kommer att få dig att inse
att din aktuella och framtida
känsla av utanförskap
helt självförvållat
är och förblir total ...

 

 

 




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-26 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP