Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag avlivade min häst för ett tag sedan, den vackra vita fålen. Det gör ondare nu, än den dagen jag gjorde det...


Hur ont gör ont?

Jag gör ont
Jag gör ont sedan en tid tillbaka
Jag vet inte HUR ont det gör
Det beror på villket annat ont jag jämför med
Det här ontet skaver och gör sig påminnt då och då
Det här ontet vältrar sig inte över mig
Det här ontet våldtar mig inte överasskat och gör mig hysterisk
Det här ontet kom den dagen då du lämnade mig
Eller var det jag som lämnade dig?
Fy fan
Ont så in i helvete gör det
Där det ligger och skaver




Fri vers av Fideli
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-04 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fideli
Fideli