Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nothing-What so ever

Segt Segt Segt
jag vandrar i ditt gamla tuggummi
Trött Trött Trött
det som är DU
håller mig vaken,
natt efter natt

sakta
så sakta förgiftar du mig
gör mig vansinnig
sinnessjuk
och du gör mig dum
till och med pinsam

pinsamt dum

lämnar mig med kärleken
bultandes inom mig
som ett vildjur
ryter det och vill loss

ut

från denna miserabla kropp
denna sorgens boning

HALLÅ DÄR!

varför tillät du mig
älska dig

varför tillät du mig
få snudda din hud

jag kan aldrig bli fri
du flyter som knark
far fram i mina ådror

snälla
sluta genast
sluta finnas inom mig

jag öppnar en åder
sakta sakta sakta
rinner du ur mig




Fri vers av Fideli
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-01-10 20:19



Bookmark and Share


  Lisa
Denna text är så hemsk och stark att jag måste ringa dig och höra hur du mår...
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fideli
Fideli