Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom vardagens teater

när spricker så bubblan
när faller min mask

när ser ni
att allt det
som är jag
i själva verket
bara är
.......en illusion........

jag är inte så stark
inte så glad
ärlig
kunnig
stolt
och allt det andra
som jag tycks vara

det är bara
som det ser ut

det är bara
som det verkar

jag kan inget
jag vet inget

jag ÄR ingen

visst lyckas jag hela tiden
visst skrattar jag ofta
visst är jag rak i ryggen
har alltid svar på tal

men det är bara utsidan
det synliga
och hörbara

resten är blekt
som en redan använd
......metmask..............




Fri vers av Fideli
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-01-19 13:00



Bookmark and Share


  Robert W
det känns ärligt, vilket brukar vara det som poesin faller på, det oärliga konstruerade. inte här dock.
2007-01-20

  Frederick
härlig text! :D
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fideli
Fideli