Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man fått det man vill, som man har drömt om hela livet. Det finns inget mer man vill ha, hur kan det då vara så tomt. Precis så har jag det, mina drömmar är uppfyllda. Eget lyxigt stall, egna FINA hästar, en kanon häst köpt från USA i proffsträning..


lockbetet

jag har jagat moroten länge nu
den har hängt där sedan jag var 7-8 år
egentligan aldrig inom räckhåll
för detta skulle aldrig hända mig
det har varit ett ouppnåligt mål
nåt som händer alla andra

men jag har kämpat
hårt och länge
legat i som en räv
bara haft en sak framför ögonen

ett enda mål i min strävan

en enda morot som jag jagat
febrilt

hur kommer det sig då
att nu då jag nått moroten
så smakar den inte gott

jag ser mig runt och undrar
var detta allt




Fri vers av Fideli
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:27



Bookmark and Share


  Lisa
Den där jädra moroten är aldrig vad man tror. Fast vi fattar det oftast för sent. Frågan är om vi kan hitta den igen?
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fideli
Fideli