Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat svider...

Hur var det
då du höll om henne och andades in henne
Hur var det
då du smekte hennes bröst
Hur var det egentligen
då du med bägge händerna tog om hennes höfter

Jag antar att det var en härlig känsla
eftersom du gjorde det igen
och igen

Tills jag kom på dej
med fingrarna i kakburken

Du har gjort mej gammal
och fetare än vad jag egentligen är
Och absolut fulare
med både hängbröst och celluliter

Av någon sjuk anledning
tar jag på mej skulden

Jag skulle tränat
Jag skulle inte sagt nej till sex då jag var dödstrött
Jag skulle klätt mej ärtigare
Och jag skulle absolut inte trott
att DU var så jävla felfri

För mej är du just nu bara

Ett eländigt svin

Ändå älskar jag dej




Fri vers av Fideli
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-10-25 20:40



Bookmark and Share


  Skimmer
"Ändå älskar jag dej"

Det är sånt där som alla känner tror jag!
Bra skrivet! Sista var allra bäst. Enligt mig
Kram
/E
2006-11-14

  Lisa
Aj. Det gör ont att läsa den här texten. Den kryper rakt in i mig. Och beskriver så väl allt det där svåra som är människor emellan. Har nyligen själv insett hur skör en till synes stabil relation kan vara.

Jag tycker att du har många bra formuleringar. Gillar t ex strofen
"Du har gjort mej gammal
och fetare än vad jag egentligen är
Och absolut fulare
med både hängbröst och celluliter".

Och
"Och jag skulle absolut inte trott
att DU var så jävla felfri".

Och ändå faller vi handlöst. Ingen. Och igen.
2006-10-26

    Camillaa
vacker och gripande på samma gång :)
/ C *
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fideli
Fideli