Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som går...




Dagarna kommer
och dagarna går.
De skynda fram
uti tidens spår.
Vad kan vi göra
åt åren som går?
Absolut ingenting...

Men vi kan fylla
de dagar vi fått
med att göra
mot människor gott.
Det är något
vi fått på vår lott.
Börja med grannen din...

Ett uppmuntrande ord
kan åt någon du ge
eller så kan du bjuda
en gammal kompis på te.
Försök att ge
när behoven du ser.
Och så till släktingen ring...

Dagarna kommer
och dagarna går.
Om du hjälpt andra,
så gott du mår.
Finns till för din nästa
tills klockan din slår.
Då, så är lönen din.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-28 10:37



Bookmark and Share


  Tino
Fan vad duktig du är, hur gör du?
Detta är inget blaha blaha,, man ser den röda tråden!
Imponerande
2012-07-05

    ej medlem längre
Varm medmänsklighet...så skönt att läsa och ta till sig.
2012-06-28

    ej medlem längre
Så varma omtänksamma ord.
2012-06-28

    Birgersdotter VIP
Så sant..fint skrivet
2012-06-28

  Ljusletaren
Sant!
Se varje människa som du möter var dag/kram
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP