Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där

Man kan dröja i sitt 
när man smälter in-

In under en hud, ett längtans andetag -

En stund att lögnaktigt leva av




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-28 18:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så mycket känsla dina ord väcker och leder tanken till funderingar kring var gränsen går för att sälja sin själ.
2012-08-12

  Annie b'larsson VIP
Speciellt den sista raden.
Lögnen. Den smutskastade. Den vill jag stjäla, och gömma.
Denna på sophögstippade, förtalade juvel.
2012-07-13

    ej medlem längre
men AJ. jag vet inte vad mer jag skall skriva. tack, för att du fångar. så jävla mycket, så många gånger. och den exakta känslan.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren