Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blöder

Jag vässar kniven och skär ett djupt snitt

men det är inte pulsådern som drabbas

det är min poetiska ådra

måtte orden nu flöda

måtte det aldrig sluta blöda

jag skriver om elände och misär

om hemska krig och automatgevär

om män som knullar runt med liten kuk

om människor som fastnat i alkoholmissbruk

om våldtäkter och knarkträsket

om vegetarianer som ratar fläsket

om stress och att vi inte säger ifrån

som sabbar vårt korta liv som bara är ett lån

om politiker som förtjänar att föraktas

om välfärdssystemet som slaktas.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 18:51



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
viktiga grejer Berra, fäll ner dammluckorna och låt det flöda..
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver