Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I buktrakt



Min fågel
är okynnespickare

Mejseln
är ärvd
en släktklenod
att bära med sig




Fri vers av Processan
Läst 555 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-28 21:57



Bookmark and Share


    jaybird
Man närmar sig texten varsamt:

buktrakt
okynne
pickare
mejsel

Ser ett behov att kontrollera kroppens form. En bild. Av många.
En lockelse du skapat.
2016-10-29

  cilax VIP
välmejslat scenario
2012-06-28

  Larz Gustafsson VIP
När knäböjandet blir ett självändamål och en ritual är man inne på fel spår.
Vanevarelser som vi är hamnar vi lätt i slentrian.
Going through the motions, som The Prefects sjöng.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan