Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var de här orden som kändes mest relevanta 
att få skriva ikväll ... 
Kanske kommer det mer senare ...




Att bryta mindre bra mönster ...

... kan ibland liknas vid
att försöka tvätta fönster
när du utanför har en
hårt trafikerad grusad huvudled
alldeles invid ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-29 19:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att bryta ett mindre bra mönster tar först många gånger att bli av med, sedan många gånger att få in ett nytt, bättre mönster. Så rätt du har...
2012-06-29

  Magica VIP
jo det är svårt...
2012-06-29

  NågonAnnans
mm... Då snackar vi om att försöka! För om en vecka är det likadant igen :)
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP