Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrån till dig rinner i mina ådror



Saknar dina andetag...

(Hör dem utan din närvaro)

att få hålla takt med dem ger mig trygghet...

Din alldeles speciella andedräkt som uppfyller mitt väsen

till det yttersta...

Doft, värme,svett , skratt och tårar

djupa upphetsade andetag

som gör att vi två blir

ETT... och

Smaken av dig gör mig


HÖG




Fri vers av NågonAnnans
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-29 20:05



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
kan verkligen förnimma känslan. Bra uttryckt!
2012-09-24

  Peter Kohlm VIP
Texten växer för var gång man läser. Bravo!
2012-06-29

    ej medlem längre
Din glädje blir din partners..
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans