Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skärande samtiden

Så, som det är nu när jag är bortkommen av nytt och gammalt.
Det nya är det förflutna och det gamla är framtiden.
Det nya är utbytt och det gamla är avlastningen.
För att slippa våndas.
Förkastligt
Avskyvärt
Jag vill bara ha det jag inte kan få
Det jag kan få vill jag inte ha för att någonstans
där vägen tar slut, finns min förtröstan.
Om att denna evigt skärande samtid har en mening.
Att välfärd är något som skapas och brister
för ett välgörande syffte.
Så som det förblir nu.
och för ett långt liv vi strövar fram.......
och tillbaka.

Att uppleva
Att erfara
Att genomlida
Att glädjas och tillsist somna in.
Är något vi alla får kännas vid.
Tack och lov för det.




Fri vers (Fri form) av Lyckohunden
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-01 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden