Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min novell \"Drömmar om Sara\", en novell i prosaformat


Hotellrum

På ett hotellrum i en stad.

Hon säger, - jag älskar dig nu jag är bara din nu.

Han- Men jag är kär i dig jag vill ha dig alltid…

Hon - Du kan få mig hela mig nu jag är ditt allt i detta nu men jag kan aldrig ge dig en framtid som jag inte känner…

Han - Varför? Jag vill… jag kan… du säger att du i mig är kär…så varför inte ge dig hän…låt oss fara iväg på outgrundliga vägar tillsammans…

Hon - Dessa outgrundliga vägar för mig är möjligheter jag inte vill missa jag vill inte fastna i krav missa denna erotiska laddning i tillfälligheternas centrum du och jag här nu…det är allt jag kan lova dig…

Han - Min hjärta brister, när jag träffar min kärlek efter alla dessa år ser hon mig som sin kärlek också men kan aldrig lova mig en framtid….




Fri vers av King ink
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-02-05 10:58



Bookmark and Share


    NoMi F
Vad sorgligt att älska och inte få gensvar
Fint skrivet
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink