Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det som skiljer en älskare från en älskad
- Ej alltid så uppenbart förrän efteråt långt senare ...




En älskares dilemma ...

... är
att när han själv
verkligen så behöver
finns allt som oftast
ingen hemma ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-01 19:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
Väl förmedlat på få rader, förstår din känsla och ger en kram härifrån ihopp om att det kanske kan bringa dig något positivt...kram!
2012-07-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad klokt och filosofisk, att bli älskad är stor sak?
Älskare/ina är bara en kund som hos frisör.
Många unga kan inte skilja på det. Två ord;
Ha en lugn och behaglig semester.
Diana
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP