Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När gråten fastnat och ångesten river, som vågor på öppet hav


Var inte rädd






Smärtan bakom mitt
bröstben
uttrycker bara vad
själen inte orkar
den söker lugn från ständig
oro

kroppen tar över dess kamp




Fri vers av NågonAnnans
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-01 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så klockrent om smärtan.
2012-07-01

  wildrose
En text jag känner igen mig i. Bra.
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans