Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minut för minut


I min vänstra sida
dunkar livet vidare
så länge det behagar


Vet ej vilken dag
jag min allra
sista måltid lagar


När det sedan är slut
är det ingen idé
jag på något klagar




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-01 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men Du, släkten kan alltid
framföra ev. klagomål
till begravningsbyrån.
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST