Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en ny dag



Det kommer en ny dag
när det gamla är glömt
och du njuter av solen
som bakom molnen sej gömt.

Du kan börja se framåt
se det nya i allt.
Känna värmen på jorden,
där det förr va så kallt.

Hoppet kommer då åter,
längtan efter nå´t mer,
för det finns mycket mera
än det ögat ser.

Så ta för dej av livet,
det är det enda du har.
Och ta inget för givet
de år du har kvar.

Dags för möjligheter.
Tid för kärlek och tro.
Vänta dej ock mirakler
och för hjärtat, ro.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfulla ord!
2012-07-02

  Bibbi VIP
Oändligt bra och vist.
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP