Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nihil

Vi tittar på varandra
Genom tunnlar och med linjaler
En distans likt de himlakroppar
Vi observerar genom förstoringsglas

Vi speglar varandra
Med hemlighetsfull ängslan
Och längtan att inte vara olika andra
Under himlavalvet

Under den mörka manteln
Stötte jag ihop med en gammal vän
Vi tog varandra i hand
Han berättade om sitt liv som nihilist

Där i iver och i all hast
Fick jag höra om ett liv i förströelse
Och om andar som går i högt gräs
Hur fanatisk kan en människa bli?




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea