Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa ljud från mörka trummor

Ljusa ljud från mörka trummor
I min djupaste hjärterot

under trädflorans spegel
i åns stilla vatten

sjunger tyst min sorg





Fri vers av haw
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 20:42



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
den här är ljuvlig och bra...
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw