Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber för världens innersta näckrosor

Jag ber en stilla bön
För befrielse
Alla insnärjda hjärtan,
Alla politiska fångar,

Alla bundna händer
På inglasade barn
Intrasslade inuti

Jag ber en bön
för att deras näckrosor
längst in
ska lossa sig
från den knivskarpa vassen
flyta iväg
i beskydd…

av änglarna de inte ser




Fri vers av haw
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-02 20:54



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Hoppas dina ord blir till befriande ord för alla fängslade!
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw