Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon

ute på fjärden
svanarnas vingslag sjunger
en stilla morgon




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 10:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
maestoso
2012-07-03

  Per Rydberg
Stillheten känns i språkets mjukhet!
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP