Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnljus!




Stjärnljus!
Lys upp min väg här i mörkret,
jag vill se vart vägen går.
Om så bara för ett steg i taget
är allt det ljus som jag får.

Stjärnljus!
Lys upp den här mörka världen.
Gör så att skuggan flyr fort.
Tänd ljus i var människas ögon,
smält hårdhet i hjärtan bort.

Stjärnljus!
Låt kaskader av glitter falla.
Ge åt alla en liten bit
av tro, av hopp och av kärlek,
mitt i allt vardagligt slit.

Stjärnljus!
Hjälp oss att se varandra
som de mänskor vi verkligen är.
Se rakt igenom de murar
som de flesta av oss ju bär.

Stjärnljus!
Det är min högsta önskan;
att alla ska ha det bra.
Att vi kan leva tillsammans
just som vi är, varje dag.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-07-03 13:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-07-08

  Eva Helene VIP
Vi behöver allt ljus vi kan få i vår tillvaro, tack för att du bidrar till att sprida det!
2013-07-08

  Nils Teodor VIP
Vackert skrivet
2013-02-26

  Helena C.W.
Mycket vackert skaldat.
2012-12-19

  Maria T
Jag instämmer i din önskan
2012-07-15

  Chawa VIP
Det var en riktigt fin bön
om kärlek till mänskligheten!
2012-07-13

  bittemi VIP
Varm och fin text!!
2012-07-07

  Bibbi VIP
Amen!
2012-07-06

  Siggesdotter
Jag gillar din text!
2012-07-04

  Skogsfen.
Så fint, vilken känsla....underbart.
2012-07-04

  Lynx63 VIP
Underbar
2012-07-04

  anits VIP
En varm ovh mycket fin text
som jag gillar mycket
2012-07-04

    ej medlem längre
Jag känner värme och innerlighet i dina fina ord.
2012-07-03

  Ordregnspoeten
Helt underbar dikt det här. Den talar förhoppningsvis till dem som just bäst behöver. Både som tröst och uppmaning.
2012-07-03

  Michaela Dutius
En varm och längtande text som jag tycker mycket om
2012-07-03

  Rise Little One
Vilken underbar önskan som kommer från ett gott hjärta.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP