Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångstund

i stilla skymning
sjunger jag
till motorbåtens
monotona dron

en sång om
martallens silhuett
mot solnedgången

alltmedan
sommarnatten sakta
smyger närmare




Fri vers av Anders P VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 22:33



Bookmark and Share


  Vind
Stäm(nings)sång.
Skön känsla...
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP