RIP!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP!




ett tyst andetag...

att all denna värme
lämnar oss 
ett hål att fylla
av din mull

jag försöker
hålla tillbaka
men sältan
i min ögonvrå

väter dina liljor




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-03 23:20



Bookmark and Share


  sommarmoln
Underbar!!
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric