Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var gång jag känner negativa vibrationer och energier
intervenera mitt inre universums perifera delar

söker jag styrkan att stå emot i ljusa tankar och funderingar ...




Längtar till slutet av juli ...

... då natten åter
är tillräckligt mörk
för att vi ska kunna se
stjärnhimlens magi
stråla mot oss igen
ur djupet av Universum ...

Det är där jag finner
den sinnesfrid och ro
som befäster och förstärker
min innerligt obevekliga tro
på att jag är 
ett barn av jord
jämväl av det stjärnbeströdda himlavalvet
vilket för mig bekräftar
att meningen med livet
i kärleken bor ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-03 23:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Alla energier samverkar med varandra och inverkar på varandra. Jag tycker det är bra att du kan stå emot de negativa energierna, det är inte alltid lätt att göra det!
2012-07-05

  Änglaögon
Bra!
2012-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet...Gillar det du skrev först med små bokstäver. Så ska det va.
2012-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket fint skrivet!
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP