Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan aspekt på sorg ...




Förlorar du en ...

... står dig tusen åter ...

Likväl jag känner
hur min själ gråter ...

över en innerligt
sorgesam känsla 
av saknaden i sig

Men än mer
för att besvikelsen inom 
ej kan förhindra
att jag dig förlåter

även om det ej 
någonsin mer kan bli 
att jag bjuder dig
välkommen åter 
in i mitt liv ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-03 23:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Renande insikt. Sorgeprocesser behövs.
Kram.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP