Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en djupare tanke bakom detta flöde
än vad som framgår vid det allra första mötet

med ordens innehåll och förmedlade syfte och mening ...




Vad gör man när man har ...

... alldeles för många
tappade och kvarlämnade
glas-skor bland 
väsentligheterna
i garderobens allra innersta
skrymslen och vrår?




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-04 00:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man tömmer ur garderoben.
2012-07-05

  Minkki VIP
man splittrar sig...
2012-07-04

  Suzy med punkterna
Kryper in och ger funderingar.
Tack!
2012-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ta en sak i taget!
2012-07-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
varför måste man göra något, varför inte bara låta dem va?
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP