Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Lämnade dörren på glänt lite för länge
och spetstrosorna fann sig långt, långt ner dina händer
fann sig lång, långt upp överallt när jag fann mina ben
springandes med hjärtat på gatan
där låg det för jag slängde ut det när jag spydde upp det där
ordet på K som om detta vore en sådan där text jag avskyr...




Fri vers av menspoeten
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj ... den kändes ..
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten