Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kungsfågel sjunger idag en serenad för en dotter som just på Kungsfågelgatan gjort min röriga bostad så fin att jag saknar ord att beskriva. Min grava artros har gjort mig oförmögen att hålla ordning, kan knappast klä mig själv längre


Tillägnad min dotter Sara


Det fina med denna hjälp

är att min dotter gör detta

med en sådan glädje och

kan glädjas med mig fullt ut


"Det kommer att bli ett slott

när jag är klar" utbrister hon

Nästa steg blir Plantagen

och köpa blomväxter


Jag sträcker mig mot höjden

i lovsång och tacksägelse

för denna ljuvliga dotter

poet, musiker och låtskrivare


Slår följe med kungsfågeln

i en serenad som ljuder vida

och når högt över jordens

små förtretligheter...


Tack, tack och åter tack!


Hymn till glädlen av Beethoven:


http://www.youtube.com/watch?v=my9lSF0c6xY




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-04 18:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord av kärlek om kärlek
2012-07-10

  Eva Helene VIP
I tacksamhet skrivet. Fint att läsa!
2012-07-08

  bittemi VIP
Så värmande fint du skriver om din dotter. Blir glad av dina ord
2012-07-07

  anits VIP
Så fint skrivit om och
till din dotter Sara,kan
ana att ni kände glädje
båda två
2012-07-04

  Minkki VIP
fint! gjort av Sara, skrivet av Dig. Man blir varm om hjärtat :)
2012-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att ni blev lika glada båda två. Så fint skrivet.
2012-07-04

    ej medlem längre
Underbara ord till en fin dotter!

"Jag sträcker mig mot höjden

i lovsång och tacksägelse

för denna ljuvliga dotter

poet, musiker och låtskrivare"
2012-07-04

  walborg
Blir innerligt glad att läsa
2012-07-04

    ej medlem längre
En rungande applåd för Sara och en för mamma Bibbi som skriver ett så vackert TACK
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP