Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av mina äldre alster som går i Repris... Skriven 2009


Ringar på vattnet

Vemodet dunkar i mitt bröst
som en hammare mot ett städ

hårt

hårt

Vi var varandras motpoler
men trodde vi var samma

jag var trädet, du var dess vissna löv
eller var det tvärtom?

Jag var djupet, du ytan,
som jag kunde spegla mig i

Men bilden av mitt ansikte på din yta
blev endast ringar på vattnet.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-04 18:03



Bookmark and Share


    Faileborg
Helvete vad bra du sydde ihop den!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans