Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pansar


av plåt

Bar Jag

innan jag förstod

att INGEN kan

Skada mig,

utan MITT

medgivande






Fri vers av NågonAnnans
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-04 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt rätt.
2012-07-05

    ej medlem längre
Jag förstår också hur du tänker min vän - bra formulerat...
2012-07-05

  Änglaögon
Härlig insikt!
2012-07-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
det finns olika sätt att skadas, så till skillnad från den naiva tolkningen av Kyreus så förstår jag din andemening häri.

och den är bra.
2012-07-05

  Ulf D VIP
Insiktsfullt!
2012-07-04

  NågonAnnans
Menade först och främst mig själv i den här texten... Och du har så rätt, så rätt!
2012-07-04

    ej medlem längre
Naivt.
Världen över skadas medmänniskor
utan en chans till försvar.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans