Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en "högljudd" dag vill jag vila mina öron.


God natt!




Nu är det lugn och ro
i mitt lilla bo.

Tystnaden är total
i min lilla sal.

Rösterna slumrar in
även uti mitt sinn.

Orden tackar och bockar,
sömnen nu mej lockar.

Värmen är kvar,
inget täcke jag har.

Solen gått ner,
inga stjärnor jag ser.

Ögonlocken känns tunga.
Fåglarna slutat att sjunga.

Och nu med ett skratt
säger jag; "God natt".




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 2061 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-05 20:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Trevlig godnatt dikt ;)
2012-07-17

  Maria T
Tänk, hela jag sköter sig själv
i sömnen och bara vilar.
Fantastiskt
2012-07-15

  bittemi VIP
Vilken härlig text att vaggas till sömns av! Jättefin!
2012-07-07

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud!"
2012-07-06

  Skogsfen.
Go nattt sov gott...en fin liten kvällsdikt. Godnattkram
2012-07-06

  Lynx63 VIP
Natt i natt, underbara ord.
2012-07-05

  anits VIP
En underbar text hoppas du får sova så gott
känna tystnaden och lugnet
2012-07-05

  Tino
Så härligt att vara tillbaka här efter 5 år... Speciellt men en text som flyter på så fint, jag kände hur läpparna ändrade form och plötsligt fann jag mig själv leéndes. Tack!
2012-07-05

  Michaela Dutius
Hoppas du får sova lika gott som vi som nattats av din fina text
2012-07-05

  Rise Little One
En underbar god natt.
2012-07-05

    ej medlem längre
Vilka fina mjuka ord du ger oss att njuta av.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP