Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina barn brukar kunna säga att det "Knullar i munnen" om jag lyckats extra mycket med maten (kanske ett dåligt uttryck, men det är välett slang ord som jag ler av), Men man kan bli snedknullad av livet också, av olika anledn


Snéknullad!



Av missförstånd

av fördommar

av elakhet

av avund

av hat

av ..

 

att bli knullad är

 

INTE alltid skönt!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-05 21:19



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Mina barn borstar tänderna med flit och lust

Ungdomsslang du vet...

Men det var längesedan vi bägge var

DÄR!
2012-07-05

    ej medlem längre
INTE ALLTID!
Där har Du helt rätt!

Att knulla, är en njutning delad på två,
kort och koncist!

Allt annat ser åtminstone jag som helt otänkbart!

Tycker Du borde lära dina barn att borsta tänderna,
du vet tandtrollen..
Inte bra!

Hur man nu än vrider fittan, bör man syna
tjuren innan mötet!

Kort sagt, men sagt!
Ok?
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans