Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen tröst att det vi ger våra barn
får vi igen senare i deras liv ...

Ty de mindre goda vi ger stannar kvar länge ...




Tror faktiskt du förstår precis vad ...

... det är du gör
när du utsätter
dina barn
för det du 
mer som regel
än undantag
utsätter dem för ...

Det är det
som smärtar mig
allra mest

Inte för att
de så även
är mina älskade små
utan än mer
för att jag ser
att de själva förstår
vad som pågår

men framför allt
för att de inser varför ...

... och vet att det är
någonting de själva
ej på egen hand
kan göra något åt ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-06 18:24



Bookmark and Share


  Ben Biten
Ibland måste en man vara en man. Eller människa.
Tragik.
Sorgligt tänkvärt det här.
2012-08-06

  Katinka VIP
Sorgligt.
2012-07-06

  NågonAnnans
Även det bra och goda stannar kvar i dem länge, Vi är bara människor med allt vad som hör till... Med alla spektran av känslor...
Vi är präglade..
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP