Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arvet




Som de bräckliga träd du var

med de svagaste av grenar,  

 de vissna löv du bar

årstiderna igenom

försökte du lyfta MIG

så högt du förmådde

för alla de" vilda" djur som

väntade nedanför

"Lilla Mamma"

 

Äpplet faller....Inte..

långt...

 

(eller hur man nu sa)




Fri vers av NågonAnnans
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans