Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet dopp




Varmt och kvavt
och åska i luften.
Dags för ett litet dopp.
Tar sats, hoppar i,
flyger mot ytan.
Vattnet sluts kring min kropp.

Tar några simtag,
flyter på rygg.
Känslan är obeskrivbar.
Kliver upp, dyker i
ännu en gång.
Sedan så är jag klar.

Sval och skön
är nu min hud.
Nu är jag riktigt nöjd.
Att kunna bada
närhelst man vill,
det är en riktig fröjd.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-06 21:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter härligt, håller med ;)
2012-07-17

  Maria T
Vilken fröjd
2012-07-15

  Bibbi VIP
Skön.
2012-07-10

  Siggesdotter
Vilken härlig rytm du hade där och vilket dopp sen :-)
2012-07-09

  Ninananonia VIP
Wow magiskt...
2012-07-09

  Chawa VIP
Svalkande skönt att läsa!
2012-07-07

  bittemi VIP
Härlig text! Jag älskar att bada och nu blir sugen att hoppa i när jag läser dina ord!
2012-07-07

  Rise Little One
Man kräver inte så mycket för att vara nöjd ;)
2012-07-07

  anits VIP
Så underbart härligt det låter
dina ord väcker minnen..........
2012-07-06

  ULJO
Vilken underbar hälsning till sommaren
2012-07-06

    ej medlem längre
En av sommarens största njutning.
2012-07-06

    ej medlem längre
Uppfriskande och svalkande, kan känna doften av vatten....
2012-07-06

  Palett
En härlig beskrivning 🌸🌸
2012-07-06

  Gawain VIP
Härligt! Väcker sköna minnen om svalkande nattliga nakenbad för nu många år sen, härligt härligt,,
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP