Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi cyklade hem i den ljumma sommarnatten från en härlig kväll på Hvitans visfestival i Falkenberg. Musiken klingade i mitt inre, dofter och natthimmelns ljus som samlades i fläderbuskarna och lyste upp vår väg.


Siluett i sommarnatt

Siluett
i sommarnatt
som aldrig
blir riktigt svart.

En sky av fläder
i månens sken.
En uggla
lyfter ljudlöst
från en gren.
Doft av gulmåra
och nyponros,
en morkulla
som styr sin kos,

runt vår stig
i sommarnatt.




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-06 23:13



Bookmark and Share


  ULJO
Väl fångat i sommarnatten
2012-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
En skön sommarnatt. Dofterna förstärker ju minnena...
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP