Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars knytkalas

 

 

I sommarnatten,satt vi mittemot

du och jag.

våra händer  sammanflätades

med varandras.

 

Vi såg in i själars spegel,

du har så vackra ögon 

du...

De ser djupare in i mig än,

någon annans

 

 väntandes soluppgång .

lyssnandes till sjöns sköljande liv

och lövens symfoni i  stilla

bris.

 

Vi utbytte tankar,

vi kände känslor, som ingen annan kunde dela 

vi skrattade, vi grät.

vi älskade varandras närvaro.

 

Vi satt där i sommarnatten

Du och jag,

och hade två själars knytkalas

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-07 11:18



Bookmark and Share


  firefire
mycket vacker och fylld av känslor! bra!
2012-07-16

  Lars Hedlin
Oj wow! Mycket sensuell och vacker dikt,,,GILLAS mycket :)
2012-07-14

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2012-07-10

    ej medlem längre
Känner så mycket värme och innerlighet i dina ord.
2012-07-07

  LenaJohansson VIP
vackert o berörande
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans