Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åska i luften ... Ett fantastiskt skådespel
när man är två ...




Det enda som egentligen fattas mig ...

... är du


Behöver dig
nära tätt intill
här hos mig
just nu ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-07 14:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfullt...jag hoppas att din önskan snart blir uppfylld.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP