Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
66 års vänskap har satt sin prägel (till en älskad bror)


Där vågor varligt slå




Går med dig
på solvarm klippa
där havets vågor varligt slå
försöker minnas alla orden
du gav mig och oss

Aldrig för sent att tro
på oförklarliga gåvor
ur djupet av sinnlighet

Det finns världar
vi inte ser eller hör
Bara förnimmer
knappt hörbart
Ett stilla brus

En längtan
i kärlek bevarad
i många år av minnen

Går med dig
på solvarm klippa
där havets vågor varligt slå
försöker minnas alla orden
du gav mig och oss




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-07 17:46



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint, berörande.
2012-07-19

    ej medlem längre
Underbar text! Tack Jack!
2012-07-07

  lodjuret/seglare VIP
En verkligt finstämd text om ett kärt syskon. Den tackar jag för och tar emot, för den texten är värd ett fång rosor av di röda.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST