Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden




alla ord som passerar min mun

långsamt

andas

ord

känslor

kvar

vart tar vi vägen

när orden tar slut

när andningen är
andning

inget annat

när andningen
tar slut

och orden tar vid




Fri vers av Peter Boström
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-07-07 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström