Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fått frid nu...Men då, det var hemskt!




Att se rädslan i vitögat



Med hårt knutna nävar
ser du på mig
med dödsångest


Du ser ut som en liten fågelunge

mor


Blicken din är galen av rädsla, hur skall jag kunna trösta?
jag vet ju inte mer än dig om den...

Orden är kvävda
men
min kärlek till dig är oövervinnlig


Jag håller dig tätt intill




Fri vers av NågonAnnans
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-08 12:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner ditt mod och din kamp..
2012-07-14

    ej medlem längre
Dina ord får mig att känna och minnas och tårarna kommer. Så starkt du skriver och så naket om den maktlöshet sorgen skapar.
2012-07-08

  Robert Jonsson VIP
starkt, vackert, modigt..
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans