Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla strävar efter att få bli en hel människa, innan det är försent.




Lägga livets Pussel

 

Trevar gör vi alla,

genom livets stora pussel.

försöker få bitarna på plats.

 

helhet finner vi när,

bit efter bit

passar in.

 

ett evigt göra vi har i våra

korta liv.

Att få livets pusslet lagt på plats,

alla bitar som hör till.

 

för att få dö hel är väl vad alla vill..?


 

 





Fri vers av NågonAnnans
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-08 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En själsig fråga
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans