Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att börja om igen? ...




Återkommer om en stund ...

... då min älskade dotter nyss
är hemkommen 
för några ögonblicks korta sekunder
vilka jag vill änga mig åt
som kvalitetestid i mitt liv ...

Har jag tur 
får jag behålla henne hemma
hela kvällen
Men Sommarlov råder
och då finns det roligare ställen
än att sitta hemma 
och hålla pappa i handen ...

Tycker tiden går alldeles för fort
igår var hon en liten tjej
jag läste sagor för
då hon satt uppkrupen i mitt knä
Nu är hon strax myndig
och även om jag får ha henne
hemma ett par år till
så känns det lite som om
jag ibland önskade att
tiden kunde stå still
åmtminstone lite, lite till ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-08 20:18



Bookmark and Share


  Maiah VIP
vet precis...hur den där önskan känns...
2012-07-09

  Rise Little One
"och även om jag får ha henne
hemma ett par år till
så känns det lite som om
jag ibland önskade att
tiden kunde stå still
åmtminstone lite, lite till ..."

välkända känslor ur föräldrarnas synpunkt.
2012-07-08

  NågonAnnans
Tiden går svindlande fort... Jag brukar önska att jag kunnat stanna tiden många gånger... När barnen är små och det är så lätt att leva.. Fint skrivet!
2012-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tiden går alldeles för fort...
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP