Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 text från -2008-




Djupblå ögon




När jag blickar mot mig själv

i spegeln

ser jag ett par

blå ögon



gudomligt vackra

Djupblå ögon



 när jag ser djupt in i dessa 

vackra ögon

ser jag min själ

och önskar så



att jag var där.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-08 20:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Får en känsla av tomhet! ...hoppas du hittar tilbaka....
2012-07-14

  Svirran
Har läst flera av dina dikter. De är mäktiga. Jag gillar o förundras. Tack.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans